SOAK OFF NAGELVERZORGING

gelish nagels

Soak Off

We starten de behandeling met het in vorm vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen. Ook de nagelplaat wordt klaargemaakt om de Soak Off behandeling te starten.

De Soak Off-behandeling bestaat uit het aanbrengen van verschillende laagjes (aanbrengen van bonding - 2x kleurlaag - glossing) dewelke tussentijds worden uitgehard in een LED-lamp.

Na het aanbrengen van de verschillende stappen, rest ons nu enkel het verwijderen van overtollige plak (opblinken van de nagels) en het rijkelijk aanbrengen van een voedende nagelriemolie en handcrème om de behandeling volledig af te maken.

 

manicure

Soak Off verwijderen + manicure

We starten met het verwijderen van de oude Soak Off laag. Jouw nagels worden ingepakt in een foliepapiertje waarin een sponsje, gedrenkt in aceton, zit. Na enkele minuten inweken, komt de Soak Off los en kan deze zonder de nagels te beschadigen, gemakkelijk verwijderd worden.

Wanneer alle restjes verwijderd zijn, worden de nagels opnieuw in vorm gevijld en worden ook de nagelriemen opnieuw verzorgd.

Aangezien je ervoor gekozen hebt de behandeling niet opnieuw te laten doen, worden je nagels na deze basismanicure verder gepolierd zodat ze een mooie natuurlijke glans krijgen.

 

nagels

Voor de Soak Off-behandeling werk ik graag met producten van Artistic Colour Gloss en Sense Beaute.


Soak Off aanbrengen 30 euro
Soak Off verwijderen 15 euro
Soak Off verwijderen en opnieuw laten doen 35 euro
(kleine nailart op 1 vinger aan elk hand is inbegrepen in de prijs)